AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülün solduğunu görmek

Kahve falında gülün solduğunu görmek

Kahve falında gülün solduğunu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, adının yayılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülün solduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Kahve falında gülün solduğunu görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin solduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeğin solduğunu görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında gülümseyen bayan görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül deseni görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında gül kurusu rengi görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir