AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitkinin solduğunu görmek

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yeni kararlar alınacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bitkinin solduğunu gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çiçeklerin solduğunu görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin solduğunu görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında gülün solduğunu görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bitkinin görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Kahve falında bitkin olmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitkinin çiçek açtığını görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitkinin filizlendiğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir