AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeğin solduğunu görmek

Kahve falında çiçeğin solduğunu görmek

Kahve falında çiçeğin solduğunu görmek kendisini çok yıpratacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin solduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında çiçeğin solduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçeklerin solduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, birikiminin artacağına delalet eder.

Kahve falında gülün solduğunu görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekle konuşmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak aksiliklerin başgöstereceğine, rahat geçinerek yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çiçek dikmek yakında başlayacak aşk macerasına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir