AnaSayfa / Genel / Kahve falında açan kırmızı gül görmek

Kahve falında açan kırmızı gül görmek

Kahve falında açan kırmızı gül görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, iş sahibi olunacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işarettir.

Kahve falında açan kırmızı gül gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açmış pembe gül görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında gül açtığını görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açan gül görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açmış gül görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni açmış gül görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gülün açtığını görmek rahat bir nefes alınacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir