AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülümseyen bayan görmek

Kahve falında gülümseyen bayan görmek

Kahve falında gülümseyen bayan görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında gülümseyen bayan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle zaman geçirebilir veya planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında gülümseyen bayan görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayana gül vermek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bayan terliği görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli gözlü bayan görmek koltuğunun da yükseleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret eder.

Kahve falında bir bayanı öldürmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallı bayan görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan polisle konuşmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir