AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklerin solduğunu görmek

Kahve falında çiçeklerin solduğunu görmek

Kahve falında çiçeklerin solduğunu görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeklerin solduğunu gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında çiçeğin solduğunu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin solduğunu görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bitkinin solduğunu görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulur.

Kahve falında gülün solduğunu görmek başarısızlığa düşeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı çiçek almak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımeli çiçeği görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye çiçek almak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vazoda çiçekler görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir