AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kurusu rengi görmek

Kahve falında gül kurusu rengi görmek

Kahve falında gül kurusu rengi görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında gül kurusu rengi gördüyseniz:

  • Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz.

Kahve falında gül kurusu rengi görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kurusu elbise giymek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma tabir olunur.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına inanılır.

Kahve falında kuru kırmızı gül görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru beyaz gül görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, erken evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kurusu görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru pembe gül görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, zor bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kuru gül görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir