AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül deseni görmek

Kahve falında gül deseni görmek

Kahve falında gül deseni görmek hasret çekileceğine, elin bollaşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gül deseni gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Kahve falında gül deseni görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Kahve falında desenli bilezik görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında desenli kilim görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desenli yılan görmek ettiği zararları telafi edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek desenli elbise giymek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında desenli gömlek görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zebra deseni görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında desen çizmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir