AnaSayfa / Genel / Kahve falında demet güller görmek

Kahve falında demet güller görmek

Kahve falında demet güller görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok iyi işler yapılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, onlar için çabalayacağına, güzel günler için yaşayacağına yorulur.

Kahve falında demet güller gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Kahve falında demet güller görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe güller görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalettir.

Kahve falında güllerin açtığını görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında top güllesi görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında açan güller görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gülleri koparmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında güller almak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı güller almak faydalı şeyler yapacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir