AnaSayfa / Genel / Kahve falında güller almak

Kahve falında güller almak

Kahve falında güller almak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bunun için sabırsızlanacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında güller almak gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Kahve falında kırmızı güller almak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demet güller görmek işinin de hep yürüyeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini güller içinde görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında açan güller görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gülle oynamak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalet eder.

Kahve falında güllerin içinde olmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gülleri koparmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir