AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle merdiven inmek

Kahve falında bisikletle merdiven inmek

Kahve falında bisikletle merdiven inmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bisikletle merdiven inmek gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında bisikletle merdivenden inmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bisikletle merdiven inmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bisiklete binmek inmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletten inmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek kötülüklerden uzaklaşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bisikletle merdiven çıkmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek umutsuzluk yaşanacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden ters inmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir