AnaSayfa / Genel / Kahve falında güler yüzlü kadın görmek

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında güler yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde gül görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Kahve falında güler yüzlü olmak haksızlıklara uğranılacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına inanılır.

Kahve falında güler yüz görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülen yüz görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, verilen sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir