AnaSayfa / Genel / Kahve falında güler yüzlü olmak

Kahve falında güler yüzlü olmak

Kahve falında güler yüzlü olmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, eğlenceli günler geçireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında güler yüzlü olmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Kahve falında güler yüzlü olmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülen yüz görmek işlerini büyüteceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında güler yüzlü erkek görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında güler yüz görmek işinden evine gidip geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir