AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde gül görmek

Kahve falında yüzünde gül görmek

Kahve falında yüzünde gül görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde gül gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, dertlerinin dermanını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek sorunların bir bir çözüleceğine, güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında güler yüzlü adam görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde gül görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, güzel huylarının değişeceğine inanılır.

Kahve falında güler yüzlü görmek programların ve projelerin tutmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında gülen yüz görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir