AnaSayfa / Genel / Kahve falında güler yüz görmek

Kahve falında güler yüz görmek

Kahve falında güler yüz görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Kahve falında güler yüz gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek önünü açacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek sayılacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü birini görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir