AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülen yüz görmek

Kahve falında gülen yüz görmek

Kahve falında gülen yüz görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, ticarete adım atacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında gülen yüz gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü bebek görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında güler yüzlü birini görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında güler yüzlü erkek görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir