AnaSayfa / Genel / Kahve falında güler yüzlü bebek görmek

Kahve falında güler yüzlü bebek görmek

Kahve falında güler yüzlü bebek görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında güler yüzlü bebek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında güler yüzlü bebek görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işarettir.

Kahve falında gülen yüz görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulur.

Kahve falında güler yüzlü birini görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir