AnaSayfa / Genel / Kahve falında güler yüzlü birini görmek

Kahve falında güler yüzlü birini görmek

Kahve falında güler yüzlü birini görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü birini gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Kahve falında güler yüzlü erkek görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü görmek evlerindeki huzurun artacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet eder.

Kahve falında güler yüz görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına işarettir.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek çok hayırlı işlere atılacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işaret eder.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi güler yüzlü görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir