AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı güler yüzlü görmek

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında babayı güler yüzlü gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Kahve falında babayı güler yüzlü görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü erkek görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında güler yüz görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir