AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül suyu yapmak

Kahve falında gül suyu yapmak

Kahve falında gül suyu yapmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül suyu yapmak gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında gül suyu yapmak huzursuzlukların sona ereceğine, her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında gül resmi yapmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül yapmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül suyu almak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında gülü suya koymak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, neşeli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında gül suyu dağıtmak işinin aksayacağına, layık olduklarına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında gül suyu istemek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde gül görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir