AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde gül görmek

Kahve falında suyun içinde gül görmek

Kahve falında suyun içinde gül görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sürekli tartışacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde gül gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında suyun içinde gül görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde gül görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vazo içinde gül görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde gül görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında sepet içinde gül görmek şan şöhret kazanacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında gül suyu istemek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir