AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül suyu almak

Kahve falında gül suyu almak

Kahve falında gül suyu almak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül suyu almak gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında gül suyu dağıtmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında gül suyu koklamak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek ana baba duası alınacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında gülü suya koymak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde gül görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde gül görmek parasal krizler yaşanacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gül suyu içtiğini görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir