AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül resmi yapmak

Kahve falında gül resmi yapmak

Kahve falında gül resmi yapmak küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında gül resmi yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında gül resmi yapmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül resmi görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül resmi görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza inanılır.

Kahve falında kendi resmini yapmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında gemi resmi yapmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek resmi yapmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç resmi yapmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz resmi yapmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir