AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül suyu istemek

Kahve falında gül suyu istemek

Kahve falında gül suyu istemek güzel günlerin kapıda olacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gül suyu istemek gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında gül suyu istemek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül istemek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Kahve falında anneden su istemek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından su istemek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin su istediğini görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bardak su istemek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden su istemek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasından su istemek mutlu günlerin yakında olduğuna, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir