AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül suyu dağıtmak

Kahve falında gül suyu dağıtmak

Kahve falında gül suyu dağıtmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül suyu dağıtmak gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Kahve falında gül suyu dağıtmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül dağıtmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gül dağıtmak kısmetlerinin de kapanacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında gül dağıtmak huzurunun kaçacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında insanlara su dağıtmak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında zemzem suyu dağıtmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şifalı su dağıtmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında su dağıtmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir