AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülü suya koymak

Kahve falında gülü suya koymak

Kahve falında gülü suya koymak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında gülü suya koymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında gülü suya koymak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara gül koymak karlı işler alacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında vazoya gül koymak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeği suya koymak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bardağa su koymak hayatının iplerini eline alacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında su koymak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını suya koymak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında suya çiçek koymak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir