Kahve falında gül yapmak

Kahve falında gül yapmak evli ise çocuk sahibi olacağına, kolay yollardan kazanacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında gül yapmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül resmi yapmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül suyu yapmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi güler yüzlü görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi gülerek görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gülü koparmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kışın gül görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında gül yaprağı görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir