AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül suyu koklamak

Kahve falında gül suyu koklamak

Kahve falında gül suyu koklamak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, güzel günler için çalışılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gül suyu koklamak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Kahve falında gül suyu koklamak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kokladığını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül koklamak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında gülü koklamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında mavi gül koklamak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül koklamak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül koklamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe gül koklamak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir