AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde gül görmek

Kahve falında su içinde gül görmek

Kahve falında su içinde gül görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, mallarının da hayırlı olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, umutlarının çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde gül gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında suyun içinde gül görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında su içinde gül görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında sepet içinde gül görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hayatının zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında vazo içinde gül görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde gül görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında gül suyu koklamak üzüleceğine ve hastalanacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül suyu yapmak başka işler deneyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında gül suyu almak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir