AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül suyu içtiğini görmek

Kahve falında gül suyu içtiğini görmek

Kahve falında gül suyu içtiğini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kırılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, refahının ve varlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında gül suyu içtiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işarettir.

Kahve falında gül suyu almak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde gül görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde gül görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında gül suyu dağıtmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül suyu yapmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül suyuyla abdest almak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında gül suyuyla yıkanmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir