AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, kafasının rahat olacağına, bereketli ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin papatya verdiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz papatya çiçeği görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir buket papatya almak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında buket papatya görmek maddi anlamda feraha ermeye, sıkıntı yükleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden papatya almak sevinç dolu haberler alacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük papatya görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir demet papatya görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir