AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede papatya görmek

Kahve falında bahçede papatya görmek

Kahve falında bahçede papatya görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, itibar göreceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede papatya gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konunun ayrıntılarına inmelisiniz.

Kahve falında bahçede papatya görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Kahve falında sarı papatya almak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, anne baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir buket papatya almak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekten papatya almak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda papatya görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vazoda papatya görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papatya toplamak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir demet papatya görmek çekilen acıların unutulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir