AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli papatya görmek

Kahve falında sarı renkli papatya görmek

Kahve falında sarı renkli papatya görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli papatya gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında renkli papatya görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında sarı papatya toplamak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sarı papatya almak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı papatyalar görmek yoksul için zenginliğe, fesada bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, borçlanıp, hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papatya ekmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir