AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı papatya toplamak

Kahve falında sarı papatya toplamak

Kahve falında sarı papatya toplamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sarı papatya toplamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Kahve falında sarı papatya toplamak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında papatya toplamak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya topladığını görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz papatya toplamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı papatya almak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı papatyalar görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekten papatya almak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir