AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın arkasında oturmak

Kahve falında arabanın arkasında oturmak

Kahve falında arabanın arkasında oturmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, fakirlikten kurtulmaya, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine yorulur.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına yorulur.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak işlerdeki verimin artacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında arabanın arkasından koşmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde oturmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir