AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın arkasından bakmak

Kahve falında arabanın arkasından bakmak

Kahve falında arabanın arkasından bakmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın arkasından koşmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında gidenin arkasından bakmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkaya bakmak yıkılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir