AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın arkasından koşmak

Kahve falında arabanın arkasından koşmak

Kahve falında arabanın arkasından koşmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bereketli günler geçirileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında arabanın arkasından koşmak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak donanımlı kılacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak faturaların biriktikçe birikeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arabanın peşinden koşmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir