AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde oturmak

Kahve falında arabanın içinde oturmak

Kahve falında arabanın içinde oturmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçim derdinin olmayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde oturmak gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında arabanın içinde oturmak helal rızka sahip olunacağına, rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın önüne oturmak çok büyük yenilikler yapacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulur.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, günden güne kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir