AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın arkasına saklanmak

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı değişiklikler yapılması veya parasal konularla uğraşılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın arkasına saklanmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dolap arkasına saklanmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Kahve falında kapı arkasına saklanmak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir