AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak iş hayatında kendi işini kuracağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sağlık ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın arkasından koşmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir