AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında arabanın arkasında oturmak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın arkasına saklanmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir