AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül bahçesinden geçmek

Kahve falında gül bahçesinden geçmek

Kahve falında gül bahçesinden geçmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, attığı her adımı düşüneceğine, amacına nail olacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinden geçmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında gül bahçesinden geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bahçeden geçmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden geçmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede gül görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet eder.

Kahve falında bahçeden gül toplamak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sağlığın da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında gül bahçesi sulamak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir