AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Kahve falında bahçede kırmızı gül görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye gül dikmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında gül bahçesi sulamak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden gül koparmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulur.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir