AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül bahçesi sulamak

Kahve falında gül bahçesi sulamak

Kahve falında gül bahçesi sulamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında gül bahçesi sulamak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında gül bahçesi sulamak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yeni kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında bahçe sulamak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında meyve bahçesi sulamak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, gerginliğin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bahçesini sulamak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla bahçe sulamak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, bir süre zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında bahçe ekmek ve sulamak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir