AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bahçeden geçmek

Kahve falında yeşil bahçeden geçmek

Kahve falında yeşil bahçeden geçmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bahçeden geçmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bahçeden geçmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, işlerin aksamayacağına inanılır.

Kahve falında gül bahçesinden geçmek insanları kandıracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden geçmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sudan geçmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kapıdan geçmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ışıkta geçmek farklı şeyler deneyeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik bahçe görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir