AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden gül toplamak

Kahve falında bahçeden gül toplamak

Kahve falında bahçeden gül toplamak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden gül toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Kahve falında bahçeden gül toplamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında bahçede gül ağacı görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında bahçede kırmızı gül görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında bahçede gül görmek çoluk çocuğa karışacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, renk ve eğlence geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir