AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede gül görmek

Kahve falında bahçede gül görmek

Kahve falında bahçede gül görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında bahçede gül gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında gül bahçesinde olmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede gül ağacı görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeye gül ekmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye gül dikmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek üzüntülerin sevince döneceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinden geçmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir