AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden geçmek

Kahve falında bahçeden geçmek

Kahve falında bahçeden geçmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden geçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Kahve falında yeşil bahçeden geçmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden geçmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında gül bahçesinden geçmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereden geçmek hayatının ve planlarının bozulacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında birinin yerine geçmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristandan geçmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir