AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami bahçesinden geçmek

Kahve falında cami bahçesinden geçmek

Kahve falında cami bahçesinden geçmek kazancının da azalacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, şifa göreceğine delalettir.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Kahve falında cami bahçesinden geçmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami yanından geçmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet etmektedir.

Kahve falında cami avlusundan geçmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cami içinden geçmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin yanından geçmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami önünden geçmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin önünden geçmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden geçmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir