AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ayrılanların kavuşacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın altında ezilen birini gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Kahve falında arabanın altında kaldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin arabanın altında kaldığını görmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın altından geçmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın altında ezilen birini görmek içinin huzurla dolacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın altında kalmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın altında ezilmek kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında araban olduğunu görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, gelirinin sürekli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir